Garantie en duurzaamheid

Ontworpen voor een leven lang

Accoya gemodificeerd hout is een hoogwaardig product dat zijn kwaliteit elke dag bewijst in allerlei omstandigheden over de hele wereld.

Veel tests zijn gedurende vele jaren onder realistische omstandigheden uitgevoerd, waardoor u voor jarenlang garantie krijgt.

25 JAAR GARANTIE tegen houtrot

Gegarandeerd tegen houtrot voor 25 jaar in grond- of zoetwatercontact en 50 jaar boven water geeft u het vertrouwen dat uw Accoya hout tientallen jaren meegaat.

Duurzaam:

  • Levensduur verwachting van 70 tot 90 jaar
  • Uitstekende coating prestaties waardoor er veel minder vaak geschilderd hoeft te worden dan bij andere houtsoorten (afhankelijk van de omstandigheden iedere 10-12 jaar)
  • Constante kwaliteit
  • 100 % milieuvriendelijk zoals bewezen door vele voorraanstaande ecolabels zoals Cradle to Cradle Gold, FSC, Komo keurmerk
  • Gegarandeerd tegen houtrot voor 25 jaar in water en 50 jaar boven water

Een plantenbak van Accoya is de echt duurzame keuze die u helpt een verschil te maken voor de uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. Van bron tot productie en tot het einde van de levensduur. Duurzaam in alles!

Met een lage CO2-voetafdruk kunt u door voor duurzaam hout Accoya te kiezen, helpen de CO2-uitstoot te bestrijden voor een gezondere wereld.

Het is niet giftig en zonder risico op uitloging van synthetische verbindingen of chemicaliƫn, waardoor het veilig en gezond is voor zowel mensen, huisdieren als de aarde waarop wij leven.

Klik hier voor gebruiksadvies en handleiding.